159,00€

24-102 Miesten miekkailutakki STRETCHFIT FIE 800 N

FIE 800N miekkailutakki STRETCHFIT

Kokonaan joustavasta kankaasta valmistettu, hohtavan valkoinen STRETCHFIT -puku sijoittuu Balatonin ja Superlightin väliin niin hinnaltaan kuin ominaisukksiltaan. Puku on hieman Superlight-malliamme raskaampi.Normaalin ja pitkän mallin vastaavuudet; esim 50:n pitkä mallin on 2x50+2=102. HUOM: PITKÄ MALLI ON PITKÄSELKÄISEN MALLI, ei tarkoitettu pelkästään pitkälle miekkailijalle.

Materiaalikustannusten vuoksi isot koot (60 - 64) maksavat 15% ylimääräistä.

Jos kokovalikoimasta ei omankokoista löydy, voit teettää mittatilauksena. Huomioi 20 % lisähinta. Mittaa kaikki mittataulukon mukaiset mitat ihonmyötäisesti mitään lisäämättä. Mittatilattua pukua ei voi vaihtaa, ole siis tarkkana.Ennen kuin tilaat, ole hyvä ja tarkista kokosi mittataulukosta (Klikkaa suuremmaksi):

Unkarin vaatturi poistaa osan mahdollisista kokohuolistasi. Vaatturi haluaa kokotaulukon mittojen lisäksi kokovartalokuvan (kypärä päässä jos haluat) EDESTÄ JA SIVULTA. Teen puvusta erillisen tilauksen merkinnällä "nimesi" heti kun saan viestin mitoista ja ohessa tai erikseen kuvat. Tilaus ei kuitenkaan etene, ennenkuin mitat ja kuvat on Unkarissa. Kangasmitta ja apulainen. T-paita varustus, ei lapin lisää. Mitta juuri se, minkä mittanauha ilmoittaa. Katso mittausohje linkistä. Se aukeaa myös PBT:n sivulta https://www.youtube.com/watch?v=4YD4HymoVi4

Vaihtoehdot:

Tyyppi:

Valitse:

Saatavuus:

Tilaustuote
Toimitusaika 2-3 viikkoa

Arviot

Kielet
English Finnish
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku