169,00€

1600N FIE Florettikypärä värillinen ristikko

FIE:n vuoden 2009 mukaisten määräysten mukainen florettikypärä. Kypärän mukana tulee johto kypärän liittämiseksi liiviin. Uudenmallisella kauluksen osuma-alueella varustettua kypärää vaaditaan FIE:n alaisissa kilpailuissa alkaen tammikuusta 2009 ja suomalaisissa kansallisissa kilpailuissa tammikuusta 2010.

Värilliset ristikot ja eriväriset kauluksen lame-kankaat ovat aina erikseen valmistettavia kappaleita, jonka vuoksi toimitus kestää normaalia pitempään.

Uutta kypärää hankittaessa ja kokeiltaessa on syytä huomioida, että kypärän tuntuu aluksi epämukavalta ja tiukalta, mutta kypärä muotoutuu nopeasti pään mukaan. Uusi kypärä ei saa hölkätä päätä heilutettaessa. Takaosan läppä säädetään pysyvästi sellaiseen asentoon, ettei kypärä pääse lennähtämään pois, vaikka tarranauha sattuisikin irtoamaan.

Kypärää joutuu erittäin usein MUOKKAAMAAN. Meitä on niin kapea-, kuin leveäkasvoisia samalla päänympärysmitalla. Uusi kypärä on ilm jonkinlainen keskiarvo. Kapeakasvoinen joutuu painamaan kypärää sivulta lattiaa vasten, leveämpikasvoinen taas pituussuunnassa, päälaki lattiaa vasten (siis kypärän...). Voimaa on käytettävä HURJASTI. Kypärä ei helpolla anna periksi. Ellei painamisen jälkeen huomaa muutosta, on voimaa painamisessa ollut vain liian vähän.

Mittaa pääsi ympärys kangasmitalla leuan alta päälaen yli.

Koot ovat: 0 alle 58 cm, 1 59-64 cm, 1PLUS 65-69 cm, 2 70-74 cm

HUOM: FIE 1600 urheilumiekkailukypärät ovat kaikki 2018 alkaen varustettu uudella FIE-määräysten mukaisella remmillä.

Vaihtoehdot:

Ristikon väri:

Valitse:

Saatavuus:

Tilaustuote
Toimitusaika 2-3 viikkoa

Arviot

Kielet
English Finnish
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku
0 tuotetta