175,00€

33-41/FIN Florettikypärä FIE Suomi 1600N

Korkealaatuinen 1600N-luokiteltu FIE-kypärä florettimiekkailuun Suomi-väreissä.

Ennen kuin tilaat, ole hyvä ja tarkista kokosi mittataulukosta (Klikkaa suuremmaksi):Uutta kypärää hankittaessa ja kokeiltaessa on syytä huomioida, että kypärän tuntuu aluksi epämukavalta ja tiukalta, mutta kypärä muotoutuu nopeasti pään mukaan. Uusi kypärä ei saa hölkätä päätä heilutettaessa. Takaosan läppä säädetään pysyvästi sellaiseen asentoon, ettei kypärä pääse lennähtämään pois, vaikka tarranauha sattuisikin irtoamaan.

Kypärää joutuu erittäin usein MUOKKAAMAAN. Meitä on niin kapea-, kuin leveäkasvoisia samalla päänympärysmitalla. Uusi kypärä on ilm jonkinlainen keskiarvo. Kapeakasvoinen joutuu painamaan kypärää sivulta lattiaa vasten, leveämpikasvoinen taas pituussuunnassa, päälaki lattiaa vasten (siis kypärän...). Voimaa on käytettävä HURJASTI. Kypärä ei helpolla anna periksi. Ellei painamisen jälkeen huomaa muutosta, on voimaa painamisessa ollut vain liian vähän.

Mittaa pääsi ympärys kangasmitalla leuan alta päälaen yli.

Koot ovat: 0 alle 58 cm, 1 59-64 cm, 1PLUS 65-69 cm, 2 70-74 cm

HUOM: FIE 1600 urheilumiekkailukypärät ovat kaikki 2018 alkaen varustettu uudella FIE-määräysten mukaisella remmillä. HUOM. Kuvassa kalpakypärä, florettiversiossa tietysti floretin sähkökaulus

Vaihtoehdot:

Valitse:

Saatavuus:

Tilaustuote
Toimitusaika 2-3 viikkoa

Arviot
Kielet
English Finnish
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku