179,00€

Rullalaukku PENTATHLON
[4290/A]

Miekkalaukkujen raskassarjalainen, PENTATHLON-laukku on 8cm normaaleja rullalaukkuja leveämpi. Kaksi tilavaa pääosastoa. Toisessa niissä koko ulkoreunan mittainen ulkoreunassa kiinni oleva sivutasku, joka saattaisi olla kätevä esim. varaterien säilytykseen. Samassa taskussa muovinen väliseinä, jolla miekat voi pitää erillään muista (mahd. kostuneista) varusteista. Pikkutavarat pysyvät järjestyksessä kolmessa erillisessä sivutaskussa.

Pituus 112cm
Leveys 35cm
Korkeus 30cm
Paino 6,10kg
Vetokahva on leveä ja väkevää vetoa kestävä. Runko ulottuu renkaisiin saakka. Kassiosa irroitettavissa kahva/pyörärungosta esim pesua varten.

Laukun kun laukun akilleen kantapää on vetoketju. Se toimii liukkaammin ja kestään huomattavasti kauemmin, jos silloin tällöin hieroo hampaisiin parafiinia. Se ei sotke varusteita. Käytä kynttilää tai kovaa suksivoideparafiinia.

Rullat kestävät kauemmin, jos et vedä portaita, ei alas-, eikä ylöspäin, etkä vedä mukulakivikadulla.

Renkaiden laakereiden öljyäminen on tuhon alku. Öljy kerää pölyä = hienoa hiekkaa. Jos öljyät, tee se useasti ja puhdista laakerit aina välissä paineilmalla. Mieluimmin jätä öljyämattä, mutta puhdista paineilmalla

Jos vedät laukkua pyörän perässä, laske, kuinka monta kertaa pyörä ottaa kierroksia polkupyörän renkaaseen verrattuna. Jos vedät, osta varapyörät valmiiksi, kyllä se kannattaa bussilippuhin verrattuna!!

Vaihtoehdot:

Nimikyltti:

Saatavuus:

Varastossa!
Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Arviot

Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös seuraavia tuotteita jotka saattavat kiinnostaa myös Sinua
f31-38 Miekkailuhanska FIE 800N
f31-38 Miekkailuhanska FIE 800N
35-56 FIE-sähkökalpa
35-56 FIE-sähkökalpa
41-78 Alapääsuoja
41-78 Alapääsuoja
Rullalaukku DUPLO DELUXE
Rullalaukku DUPLO DELUXE
Rullalaukku DUPLO
Rullalaukku DUPLO
Rullalaukku AIR
Rullalaukku AIR
Kielet
English Finnish
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku