135,00€

33-41/V Värillinen florettikypärä FIE 1600N (UUSI REMMI)(sis kyp

FIE:n vuoden 2009 mukaisten määräysten mukainen florettikypärä. Kypärän mukana tulee johto kypärän liittämiseksi liiviin. Uudenmallisella kauluksen osuma-alueella varustettua kypärää vaaditaan FIE:n alaisissa kilpailuissa alkaen tammikuusta 2009 ja suomalaisissa kansallisissa kilpailuissa tammikuusta 2010.

Värilliset ristikot ja eriväriset kauluksen lame-kankaat ovat aina erikseen valmistettavia kappaleita, jonka vuoksi toimitus kestää normaalia pitempään.

Uutta kypärää hankittaessa ja kokeiltaessa on syytä huomioida, että kypärän tuntuu aluksi epämukavalta ja tiukalta, mutta kypärä muotoutuu nopeasti pään mukaan. Uusi kypärä ei saa hölkätä päätä heilutettaessa. Kypärää voi myös muokata. Kapeakasvoinen joutuu painamaan kypärää sivulta esim lattiaa vasten, leveämpikasvoinen taas pituussuunnassa. Takaosan läppä säädetään pysyvästi sellaiseen asentoon, ettei kypärä pääse lennähtämään pois, vaikka tarranauha sattuisikin irtoamaan. HUOM: FIE 1600 urheilumiekkailukypärät ovat kaikki 2018 alkaen varustettu uudella FIE-määräysten mukaisella remmillä.

Vaihtoehdot:

Ristikon väri:

Sähkökauluksen väri:

Valitse:

Saatavuus:

Tilaustuote
Toimitusaika 2-3 viikkoa

Arviot

Kielet
English Finnish
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku
0 tuotetta