119,00€

350N Florettikypärä värillinen ristikko

350N florettikypärä alle 15-vuotiaiden kilpailuihin Suomessa ja kansainvälisiin lasten kilpailuihin joissa ei vaadita 1600N vahvuista kypärää. Kypärän mukana tulee johto kypärän liittämiseksi liiviin.

Värilliset 350N florettikypärät ovat aina erikseen valmistettavia kappaleita, ja niiden toimitus saattaa kestää sen vuoksi hieman normaalia pitempään.

Uutta kypärää hankittaessa ja kokeiltaessa on syytä huomioida, että kypärän tuntuu aluksi epämukavalta ja tiukalta, mutta kypärä muotoutuu nopeasti pään mukaan. Uusi kypärä ei saa hölkätä päätä heilutettaessa. Takaosan läppä säädetään pysyvästi sellaiseen asentoon, ettei kypärä pääse lennähtämään pois, vaikka tarranauha sattuisikin irtoamaan.

Kypärää joutuu erittäin usein MUOKKAAMAAN. Meitä on niin kapea-, kuin leveäkasvoisia samalla päänympärysmitalla. Uusi kypärä on ilm jonkinlainen keskiarvo. Kapeakasvoinen joutuu painamaan kypärää sivulta lattiaa vasten, leveämpikasvoinen taas pituussuunnassa, päälaki lattiaa vasten (siis kypärän...). Voimaa on käytettävä HURJASTI. Kypärä ei helpolla anna periksi. Ellei painamisen jälkeen huomaa muutosta, on voimaa painamisessa ollut vain liian vähän.

Mittaa pääsi ympärys kangasmitalla leuan alta päälaen yli.

Koot ovat: 0 alle 58 cm, 1 59-64 cm, 1PLUS 65-69 cm, 2 70-74 cm

Uudet 350-kypärät ovat nykyään lähes poikkeuksetta varustettu uudella kypäräremmillä.

Vaihtoehdot:

Ristikon väri:

Valitse:

Saatavuus:

Tilaustuote
Toimitusaika 2-3 viikkoa

Arviot

Kielet
English Finnish
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku
0 tuotetta