129,00€

Rullalaukku AIR
[4290/E]

Uusi rullalaukku niille, joille lentomatkustuksen painorajoitukset aiheuttavat jatkuvasti ongelmia! Kooltaan AIR-rullalaukku on yhtä suuri kuin DUPLO-laukkumme, mutta painaa ainoastaan puolet siitä - vain 3,8 kiloa!

AIR-rullalaukussa on kaikki tarvittava: kaksi isoa taskua joihin mahtuvat kaikki miekkailuvarusteesi ja muut matkatavarat, kolme pientä sivutaskua ja läpinäkyvät muovitaskut nimikyltille. Laukun renkaat on upotettu runkoon ja metallinen vetokahva on korvattu muovisella kahvalla - näiden muutosten ansiosta laukku mahtuu mm. DUPLO-mallia paremmin autoon sen lisäksi, että paino on saatu mahdollisimman pieneksi. Renkaat ovat halkaisijaltaan n. 7 cm, ja smat kuin uusimmissa mineissä. Vararenkaita on saatavilla.

Saatavilla myös kestävä, brodeerattu nimikyltti nimitaskuun! Kirjoita tilatessasi tilausviestiin haluamasi brodeeraus.

Rullat kestävät kauemmin, jos et vedä portaita, ei alas-, eikä ylöspäin, etkä vedä mukulakivikadulla.

Öljyäminen on tuhon alku, öljy kerää pölyä = hienoa hiekkaa. Jos öljyät, tee se useasti ja puhdista laakerit aina välissä paineilmalla. Mieluimmin jätä öljyämattä, mutta puhdista paineilmalla, vaikkapa tankatessasi autoa hrkkoihin mennessä / kuskattaessa.

Jos vedät laukkua pyörän perässä, laske, kuinka monta kertaa pyörä ottaa kierroksia polkupyörän renkaaseen verrattuna! Jos vedät, osta varapyörät valmiiksi, kyllä se kannattaa bussilippuhin verrattuna!

Vaihtoehdot:

Nimikyltti:

Väri:

Saatavuus:

Varastossa!
Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Arviot

Kielet
English Finnish
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku